28 жовтня спільнота дзюдоїстів відзначала Всесвітній День дзюдо!

Від: 30 жовтня 2023

28.10.2023 спільнота дзюдоїстів відзначала Всесвітній День дзюдо! У цей день народився засновник боротьби дзюдо Дзігоро Кано. Свято започатковано за ініціативи Міжнародної федерації дзюдо для пропаганди цінностей даного виду спорту. Повага. Честь. Завзятість. Єдність. Сміливість. Чесність. Самоконтроль. Ввічливість. Щирість. Все це не лише слова, це є базові поняття кодексу дзюдо, які підкреслюють його освітню та виховну значимість. На сьогоднішній день у світі кількість людей, що займаються дзюдо перевищує 20 мільйонів осіб. Всесвітній День дзюдо – свято для всіх спортсменів, тренерів, уболівальників - всіх тих, хто захоплюється цим, одним з найпопулярніших видів спорту.

З нагоди Всесвітнього Дня дзюдо на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 9» Довгинцівського району 29.10.2023 відбувся командний чемпіонат міста з дзюдо серед юнаків 2010-2012 р.н.

Перше командне місце вибороли вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 9».

Пишаємося нашими спортсменами та вітаємо із перемогою! Будьте завжди лідерами, досягайте максимальних висот. Будьте прикладом для наслідування і здобувайте нові лідерські позиції!