У Довгинцівському районі проведено покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Від: 08 травня 2023


08 травня 2023 року з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Довгинцівському районі проведено покладання квітів до братської могили в Парку залізничників.

Вшанувати пам’ять загиблих героїв прийшли ветерани Другої світової війни, голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, голова районної в місті ради Ігор Ратінов, представники органів місцевого самоврядування, районної організації ветеранів, органів самоорганізації населення, депутати районної в місті ради та мешканці району.

Пам’ять захисників, які віддали свої життя за мир і свободу рідної землі учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до монумента загиблим воїнам.

Сьогодні, вже нащадкам тодішніх героїв знову довелося стати до боротьби проти окупантів. Росія здійснила повномасштабне вторгнення та розв’язала війну проти суверенної країни.

Справжніми героями є ті, хто до останнього боронив свій дім і не боявся дати відсіч ворогу й у Другу світову війну, й у сьогоднішній російсько-українській війні.

Ми пам’ятаємо кожного. Слава Героям України!