Проведено Воркшоп (семінар) з питання отримання безповоротної державної допомоги у формі грантів на створення або розвиток власного бізнесу

Від: 09 червня 2023


09 червня 2023 року в приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради проведено Воркшоп (семінар) з питання отримання безповоротної державної допомоги у формі грантів на створення або розвиток власного бізнесу за участі в.о. міського голови – секретаря міської ради Вілкула Юрія Григоровича, першого заступника міського голови Удода Євгена Григоровича, голови Довгинцівської районної в місті ради Ратінова Ігоря Гарійовича, представників Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості та акціонерного товариства «Державний Ощадний банк України».

На захід було запрошено представників малого та середнього бізнесу, бажаючих розвивати свій бізнес та мешканців району, які мають бажання створити свій власний бізнес. На Воркшопі обговорювалися питання як отримати грант на власну справу, взаємодія з Державним центром зайнятості та Ощадбанком України як уповноваженим банком з реалізації грантових програм держави. Також, отримали цікавий досвід від підприємців які вже отримали грантову допомогу та реалізовують свої бізнес ідеї.

Разом до перемоги! Слава Україні!

За консультацією Ви можете звернутися до виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 11, відділ економіки та промисловості каб. 111, відділ розвитку підприємництва каб. 110 або за телефоном: 068-907-09-88 (з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 16:30).