1 лютого розпочинається реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в 2021 році

Від: 01 лютого 2021

Шановні мешканці Довгинцівського району!

Розпочинається реєстрація для участі в ЗНО

Звертаємо Вашу увагу, що з 01 лютого розпочинається реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в 2021 році. Реєстрація триватиме до 05 березня. Але документи випускників закладів освіти, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, необхідно подати до 01 березня.

Участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) зможе взяти лише особа, яка зареєструвалася відповідно до встановлених вимог.

Найчисленнішими категоріями учасників ЗНО є особи, які в 2021 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти і мають отримати оцінки з предметів державної підсумкової атестації (ДПА), та випускники минулих років (особи, які вже отримали повну загальну середню освіту в попередні роки).

Здобувачі освіти, які отримують повну загальну середню освіту в 2021 році, проходитимуть реєстрацію в закладах освіти, де вони навчаються.

Випускники попередніх років можуть зареєструватися самостійно. Інструкцію щодо реєстрації розміщено на офіційному сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти  https://dneprtest.dp.ua. При потребі Ви можете звернутися до консультативних пунктів, створених на базі Криворізького державного педагогічного університету та Державного університету економіки і технологій.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною.

Бажаємо Вам і Вашим дітям успішного вступу до омріяного закладу вищої освіти!