03 квітня 2018 року голова Довгинцівської районної в місті ради Ратінов І.Г. провів зустріч з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету «Залізничний»

Від: 03 квітня 2018

03.04.2018 року голова Довгинцівської районної в місті ради Ратінов І.Г. у приміщенні ЦДЮТ «Дружба» (вул. Магістральна, 17) провів зустріч з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету «Залізничний».

Зазначив, що 21.04.2018 на території міста буде проведено загальноміську санітарну акцію «День довкілля» та запросив долучитися мешканців приватного сектору до приведення у належний санітарний стан прилеглих територій.

На зустрічі також були розглянуті питання благоустрою та асфальтування доріг в районі, якості надання послуг підприємствами, закінчення опалювального сезону 2017-2018 років, перерахунку субсидій тощо.

Голова ради надав доручення щодо вирішення питань керівниками органів самоорганізації населення.

В нараді прийняли участь працівники виконкому районної в місті ради, Довгинцівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області та Довгинцівського відділення поліції Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області.