Районний конкурс педагогічної майстерності «ORGANIZATOR STAR»

Від: 15 лютого 2021

Районний конкурс педагогічної майстерності «ORGANIZATOR STAR»

11 лютого 2021 року відбувся районний етап міського конкурсу педагогічної майстерності серед педагогів-організаторів закладів освіти Довгинцівсього району «ORGANIZATOR STAR».

Креативні та сучасні педагоги-організатори Красовська О.А. (КЗШ № 90), Решетнікова М.С. (КЗШ № 130), Маньковська А.С. (КЗШ № 108), Чабан В.В. (КЗШ № 87), Звонова О.Ю. (КЗШ № 65) та Салогуб В.М. (КНВК № 129 «ГЛАС») представляли свій професійний досвід та майстерність у формі відеопрезентацій Pecha-Kucha за темою «Робота, що змінила моє життя». Учасники показали цікаві, змістовні форми виховної роботи з учнями шкільних колективів та організацію дитячого руху в закладі у вигляді відеосторіс «Яскраві моменти життя дитячого об’єднання», яким аргументували, що життя шкільного об’єднання – це не лише проміжок часу, проведений в навчальному закладі, а й спільні інтереси, справи, соціальні проєкти, що об’єднують учнівську молодь.

Педагоги-організатори показали високий рівень професіоналізму, щирості та відданості роботі з дітьми у творчому завданні «Педагогічний експромт».

Перемогу в цьому конкурсі здобула педагог-організатор КЗШ № 90 Красовська О.А., яка представлятиме Довгинцівський район на міському етапі конкурсу педагогічної майстерності «ORGANIZATOR STAR».

Вітаємо учасників та переможців! Бажаємо й надалі відкривати нові горизонти та підкорювати вершини педагогічної майстерності, впевненими кроками йти до великих досягнень та звершень!