77 річниця визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників

Від: 22 лютого 2021

77 річниця визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників

У повсякденних турботах та справах ми іноді не помічаємо, як швидко спливає час. Але є події, які назавжди залишаються у нашій пам’яті.

22 лютого – особливий день для нашого міста, одна із героїчних сторінок Другої Світової війни. 77 років тому Кривий Ріг був звільнений від нацистських загарбників. І назвемо цей день – днем шанування пам’яті загиблих у боях за наше місто, нашу країну, померлих від ран, тих хто віддав свої сили та здоров’я в ім’я Перемоги над ворогом.

З нагоди святкування Дня визволення міста у Довгинцівському районі відбулося покладання квітів до братських могил радянських воїнів та підпільників.

Віддати шану полеглим у боях за визволення нашого рідного міста від нацистських загарбників у роки Другої світової війни прийшли ветерани, депутати районної та обласної ради, представники органів місцевого самоврядування, підприємств та мешканці району.

Наша велика дяка і низький уклін всім, хто визволяв нашу рідну криворізьку землю. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуте!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!