Районний конкурс «КривбасEcoFashion»

Від: 15 березня 2021

Районний конкурс «КривбасEcoFashion»

Свідома мода передбачає відповідальне ставлення до планети, природи та людей. Вміння дати нове життя старим речам дозволяє не тільки економити кошти, але реалізовувати свій творчий потенціал. З метою формування екологічної культури споживання ресурсів планети, виховання відповідального ставлення до природи в процесі пізнавальної та художньо-творчої діяльності, за участю учнівської молоді закладів освіти району 10 березня в ЦДЮТ «Гармонія» відбувся районний етап міського конкурсу еколого-естетичного спрямування «КривбасEcoFashion».

Кожна творча людина знає, що при наявності бажання та натхнення, оригінальні вироби своїми руками можна створювати буквально з будь-чого!

В конкурсі взяли участь здобувачі освіти шкіл №90, 87, 108, 81, ЦДЮТ «Гармонія». Конкурсні роботи були представлені і в номінаціях:

• «Друге життя стильним аксесуарам».

• «Перетворення предметів інтер’єру».

• «Старим речам - нове життя!».

Всі творчі роботи виконані на високому рівні, тому будуть передані для участі в міському конкурсі.

Конкурс показав, що відношення дітей до принципів «свідомої моди» надзвичайно позитивне, адже ми живемо в час, коли на перший план виходить турбота про екологію оточуючого середовища, а мода повинна сприяти цій ідеї.