До уваги учасників АТО!

Від: 12 квітня 2021

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, відповідно до Вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації затверджених постановою КМУ від 27.12.2017 № 1057, управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради сформовано перелік суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, а саме:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Токарі» (м. Лебедин, Сумська обл.);

2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Орізонт» (Одеська обл., с. Сергіївка);

3. Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій «Карпати» (Закарпатська обл., Мукачівський р-н, с. Карпати);

4. Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Курорт Орлівщина» (Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, с. Орлівщина);

5. Товариство з обмеженою відповідальністю «Ірбіс» (м. Скадовськ)

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.