Вітаємо Ковальову Ольгу Іванівну із 100-річним ювілеєм!

Від: 15 травня 2021

Вітаємо із 100-річним ювілеєм!

Кожний 100-річний ювілей є гордістю району, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

15 травня свій 100-й День народження відзначає жителька Довгинцівського району Ковальова Ольга Іванівна.

Вітаючи Ольгу Іванівну з ювілеєм, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов зазначив, що саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та надійними.

За 100 років Ольга Іванівна пройшла нелегкий шлях, є учасником війни, ветераном праці.

Народилася ювілярка в селі Каново Новосанжарського району Полтавської області. Після закінчення 7 класів середньої школи пішла працювати в колгосп. З 1939 року у складі молодіжного загону працювала на будівництві закавказької залізниці, приймала участь у відбудові міст Сталінграда, Дніпра, селища Ігрень.

З 1947 по 1950 роки працювала в лісництві міста Кривого Рогу, з 1950 по 1963 роки була домогосподаркою, займалася вихованням дітей. З 1963 року і до виходу на пенсію у лютому 1979 року працювала в локомотивному депо станції «Кривий Ріг - Головний» в цеху екіпірування локомотивів.

Нині Ольга Іванівна - любляча мати і бабуся, має велику і дружну родину, виростила 4-х дітей, має сім онуків, чотирьох правнуків та три праправнука.

Вітаємо Вас, Ольго Іванівно, із 100-річчям!!!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу та активного довголіття. Щоб кожен день був наповнений щастям, приємними і теплими моментами, родинними зустрічами і турботою рідних.

Благополуччя, добробуту та мирного неба!