Вітаємо Титаренка Івана Андрійовича із 100-річним ювілеєм!

Від: 06 червня 2021

Вітаємо із 100-річним ювілеєм!

6 червня свій 100-й День народження відзначає мешканець Довгинцівського району, ветеран війни - Титаренко Іван Андрійович.

Голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов побажав ювіляру міцного здоров’я, сімейного щастя, щирої любові і турботи рідних.

За 100 років Іван Андрійович пройшов нелегкий шлях. Був свідком і учасником багатьох історичних подій, подолав повоєнні лихоліття, часи поневірянь, чимало життєвих випробувань, при цьому зберіг силу духу, залишився людиною, яка вміє радіти життю.

У 1940 році був призваний до лав Червоної Армії, проходив службу на лінкорі «Жовтнева Революція» Червонопрапорного Балтійського флоту.

За участь у бойових діях Другої світової війни 1941 - 1945 років нагороджений орденами: «Червоної зірки», «Вітчизняної війни», «За мужність» та медалями і ювілейними нагородами.

Вельмишановний Іване Андрійовичу!

Ми пишаємося, що в нашому районі живе така прекрасна людина. Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови.

Сердечно вдячні Вам за багаторічну самовіддану працю.