10 червня 2021 року голова районної в місті ради Ігор Ратінов провів зустріч з керівниками органів самоорганізації населення приватного сектору

Від: 10 червня 2021

10 червня 2021 року у виконкомі районної в місті ради голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов провів зустріч з керівниками органів самоорганізації населення приватного сектору та вручив їм посвідчення.

Довідково. Рішенням виконкому Довгинцівської районної в місті ради від 19.05.2021 № 217 «Про реєстрацію органів самоорганізації населення Довгинцівського району» зареєстровано 30 квартальних, 29 вуличних, 85 будинкових комітетів та комітет мікрорайону «Військове містечко-33».

Були розглянуті актуальні питання щодо призначення та перерахунку субсидій, благоустрою вулиць, якості надання послуг підприємствами, відновлення освітлення вулиць, забезпечення охорони правопорядку в приватному секторі та інше.

Керівники квартальних та вуличних комітетів звернулися до голови районної в місті ради з проблемними питаннями, що виникають в процесі роботи з мешканцями району та підприємствами – надавачами послуг.

Ратінов І.Г. надав доручення керівникам структурних підрозділів щодо вирішення порушених питань мешканцями району та окреслив основні напрямки діяльності, над виконанням яких працює район.