Проведення рейду в сім’ї, діти яких перебувають в складних життєвих обставинах

Від: 11 червня 2021

Проведення рейду в сім’ї, діти яких перебувають в складних життєвих обставинах

Станом на 11.06.2021 на обліку в службі у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради перебуває 122 дитини, які перебувають в складних життєвих обставинах, з них:

- 117 проживають в сім’ях, в яких батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків;

- 4 - як такі, що перебувають в конфлікті з законом;

- 1- дитина, яка зазнала фізичного насильства;

Протягом півріччя 2021 року 30 дітей взято на облік в службі у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради, як таких, що проживають в сім’ях, в яких батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків та 1 дитину, яка зазнала фізичного насилля.

08.06.2021 спеціалістами служби у справах дітей Довгинцівської районної в місті ради спільно з фахівцем Криворізького міського центру для сім’ї, дітей та молоді обстежено житлово-побутові умови проживання 5 сімей, в яких виховується 13 дітей, як такі, що проживають в сім’ях, в яких батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків.

З батьками проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо відповідального батьківства, створення належних умов проживання та забезпечення дітей всіма необхідними засобами для повноцінного розвитку та виховання дітей, а також попереджено про адміністративну відповідальність в разі неналежного виконання ними батьківських обов’язків та притягнення останніх в порядку вимог ст. 184 КУПаП.