15 червня 2021 року проведено позачергове засідання районної робочої групи з питань підприємництва

Від: 16 червня 2021

15.06.2021 у виконкомі районної в місті ради проведено позачергове засідання районної робочої групи з питань підприємництва за напрямком – удосконалення функціонування роботи ринків у районі, ліквідація місць несанкціонованої торгівлі.

Відкрив і провів засідання робочої групи голова районної в місті ради Ігор Ратінов.

У засіданні взяли участь: представники Управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, Криворізького районного, Відділення поліції № 1 Управління поліції ГУ НП у Дніпропетровській області, полку патрульної поліції, Криворізького міського відділу Управління поліції охорони, громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Булат», Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби, Управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській, ринку «Довгинцеве» ПСК «Центральний ринок», ТОВ «Агробуд», комунальних підприємств району «Міський тролейбус», «Швидкісний трамвай».

На засіданні було розглянуто та обговорено наступні питання:

- Про стан стихійної торгівлі на привокзальній площі станції Кривий Ріг-Головний, вул. Серафимовича, вул. Володимирівській, вул. Залізничників.

- Про посилення заходів щодо реалізації Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів в місті Кривому Розі підписаної на міському рівні 11 червня 2019 року.

- Обговорення шляхів сумісних заходів щодо ліквідації стихійної торгівлі на території Довгинцівського району.