Привітання випускників закладів загальної середньої освіти Довгинцівського району

Від: 30 червня 2021

Привітання
голови Довгинцівської районної в місті ради Ігоря Ратінова з нагоди вручення документів про освіту випускникам закладів загальної середньої освіти Довгинцівського району

Сьогодні – святковий день, який буває лише раз в житті кожної людини. Здобуття освіти в школі завершується для 523-х мешканців Довгинцівського району, які отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Поточний навчальний рік, як і минулий, через виклики пандемії вніс корективи в освітній процес, який відбувався з урахуванням протиепідеміологічних обмежень, а певний час і в дистанційному форматі. Впевнений, що це було нелегко і для педагогів, і для здобувачів освіти та їхніх батьків. Святкові урочистості з нагоди закінчення школи в цьому році також відбуваються з урахуванням вимог запобігання поширенню коронавірусної інфекції задля збереження здоров’я людей. Але всі випускники отримають в своїх школах документи про освіту та останні настанови від мудрих і талановитих педагогів.

Дорогі випускники! Ви вступаєте в доросле життя в непростий час. Нехай воно буде успішним та добрим до вас! Ніколи не забувайте, що ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна.

З особливою шаною хочу привітати 35 чудових юнаків і дівчат, тих, хто викликає нашу особливу гордість, оскільки здобули за роки навчання в школі золоті та срібні медалі! Це випускники дев’яти шкіл району:

- Криворізького навчально-виховного комплексу № 129 «Гімназія-ліцей академічного спрямування» – 7 медалістів;

- Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 130 – 6 медалістів;

- Криворізької педагогічної гімназії – 6 медалістів;

- Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 65 – 5 медалістів;

- Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 «Загально-освітня школа І-ІІ ступенів - ліцей» - 3 медалісти;

- Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 90 – 3 медалісти;

- Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 108 – 3 медалісти;

- Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 94 – 1 медаліст;

- Криворізької спеціалізованої школи № 9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов – 1 медаліст.

Ці золоті та срібні медалі за навчання – показник знань нашої молоді, уваги та піклування батьків, роботи педагогів та загалом усієї освітянської галузі району та міста.

Шановні наші медалісти! Сьогодні ви – справжні переможці. Знаю, вам було нелегко: не вистачало вільного часу для улюбленої справи, спілкування з друзями і просто для відпочинку. Але ви наполегливо, день за днем, йшли до поставленої мети і отримали першу у своєму житті перемогу!

Бажаю, щоб отримані вами знання неодмінно стали запорукою вагомих здобутків, допомогли досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Вірю, що будуть й інші перемоги у вашому житті. Бо ви змогли довести оточуючим і собі, що ви розумні, кмітливі, енергійні, творчо обдаровані і наполегливі люди, які вміють досягти поставленої мети. Саме такі громадяни потрібні нашому місту і державі.

Тож у добрий час, дорогі випускники Довгинцівського району! Нехай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди, добра вам, творчих успіхів! Хай вам щастить!