У липні продовжують свою роботу дозвіллєві майданчики в закладах освіти

Від: 05 липня 2021

Літо – це пора відпочинку, гарного настрою та позитивних вражень.

Дитяче дозвілля у Довгинцівському районі в повному розпалі.

У липні продовжують свою роботу дозвіллєві майданчики в закладах освіти: КЗШ № 89, 87, 88, 90, 130.

Педагоги проводять з дітьми дитячі спортивні розваги, турніри з волейболу, вікторини, конкурси малюнків на асфальті, організовують літні читання «Бібліотечний фреш» на свіжому повітрі, творчі конкурси, квести. Яскравими моментами дня є музичні руханки.

В КПНЗ «ЦДЮТ «Дружба» КМР протягом літнього періоду працює майстерня «Творча скарбничка», де діти займаються орігамі та розмальовують власні поробки, залюбки демонструючи свої результати.

В КЗПО «Клуб «Юний авіатор» КМР протягом літнього періоду проходять екскурсії, майстер-класи. Від професійних педагогів отримують надзвичайно цінну інформацію. Кожна дитина має змогу спробувати на собі, як це бути пілотом і парашутистом. Дізнатися, що саме потрібно знати, вміти, щоб стати льотчиком чи десантником.

Педагоги КПНЗ «ЦДЮТ «Гармонія» КМР протягом літнього періоду раді вітати всіх бажаючих активно і весело провести своє дозвілля. Підготували для них веселі рухливі ігри, естафети та конкурси, які сприяють покращенню настрою і зміцненню здоров'я, розвитку креативності та творчої уяви.

В КПНЗ «СЮТ Довгинцівського району» КМР педагоги проводять майстер-класи для здобувачів освіти: «Технічний калейдоскоп», «Виготовлення найпростішого повітряного змія», запуск виготовленої моделі; «Виготовлення найпростішої моделі контурного автомобіля», запуск виготовленої моделі. Учасники майстер-класів завжди залишаються задоволеними, від отриманих нових знань, умінь і навичок.