Святкування 30-річчя Незалежності України у Довгинцівському районі

Від: 25 серпня 2021

Святкування 30-річчя Незалежності України у Довгинцівському районі

24.08.2021 у парку «Ювілейний» відбулися районні урочисті, спортивні та культурно-мистецькі заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Свято відкрилося яскравою театралізацією «Всім серцем любіть Україну свою, і вічні ми будемо з нею». З привітаннями до жителів району та міста звернувся голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов. В цей день найкращі представники району отримали міські та районні відзнаки.

Парк «Ювілейний» гостинно приймав мешканців та гостей району. Кожен міг знайти собі розваги за своїми вподобаннями та смаками, сфотографуватися та насолодитися виступами артистів.

На доріжках скверу розгорнулись локації-виставки, у яких яскраво було відображено тисячолітню історію, побут, традиції нашої держави, підготовлені навчальними закладами району.

Майстрині народних промислів проводили майстер-класи з бісероплетіння, вишивки, орігамі, боді-арту, виготовлення ляльки-мотанки, поряд було запропоновано до реалізації сувеніри, доробки з національною символікою.

Об’єктами ресторанного бізнесу були представлені майданчики для відпочинку.

Також працював «Спортивний майданчик» за участю фізкультурно-спортивних закладів району.

Дуже цікавою та креативною була виставка, підготовлена бібліотеками району, а також стилізована інсталяції з книг у вигляді 30-ки.

В рамках реалізації проєкту «Громадський бюджет» проведено молодіжний фестиваль «Independence fest», на якому молоді та талановиті співаки представили свої таланти.

Учасників та переможців фестивалю нагороджено дипломами та цінними подарунками.

Фестиваль продовжився виступами гуртів «220V» та «Yogurt». Хедлайнером фестивалю став запальний виступ групи «Роялькіт».