Відбулась міська установча конференція «Позашкільна освіта міста у викликах сучасності: досягнення та вектори розвитку»

Від: 06 вересня 2021

В ДОТ «Сонячний» КМР відбулась міська установча конференція «Позашкільна освіта міста у викликах сучасності: досягнення та вектори розвитку» з керівниками закладів позашкільної освіти.

У конференції взяли участь 4 керівника закладів позашкільної освіти Довгинцівського району:

- КПНЗ «ЦДЮТ «Гармонія» КМР – Гуслєнков В.М.;

- КПНЗ «ЦДЮТ «Дружба» КМР – Філімонова Т.В.;

- КЗПО «КЮА» - Клюка О.М.;

- КПНЗ «СЮТ Довгинцівського району» – Сільченко О.А.

та відповідальна за координацію виховної роботи в районі – Яценко Є.О.

Мотижинець Г.М., головний спеціаліст департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та Дудник-Титаренко М.Ю. консультант КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» КМР, ознайомили всіх присутніх з нормативно-правовим забезпеченням діяльності ЗПО, проаналізували моніторинг діяльності закладів та представили вектори розвитку позашкілля Кривого Рогу 2021/2022 н.р. Досвідчені керівники закладів поділись своїми методичними здобутками зі всіма присутніми.

На конференцію завітали директор Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Кріпак Т.П. та заступник голови Кріворізької міської ради Мілютін С.С. Учасники мали змогу поспілкуватися з представниками влади та поставити питання, які їх хвилюють, особливо щодо розбудови та сучасного функціонування закладів позашкільної освіти.

Методисти-координатори КМВ КПНЗ «МПДЮТ «Горицвіт» КМР організували та провели пізнавальний квест, де керівники проявили свою управлінську, комунікативну та творчу компетентності.

Всі присутні отримали нові знання, творче натхнення. Сповнені новими прагненнями та ідеями, з великою вдячністю до організаторів конференції, керівники повернулись в заклади. Конференція дала позитивний заряд для початку нового навчального року в позашкіллі нашого району та міста!