07 вересня 2021 року проведено нараду-семінар з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету «Залізничний»

Від: 07 вересня 2021

07 вересня о 09.00 у комунальному позашкільному навчальному закладі «Центр дитячої та юнацької творчості «Дружба» Криворізької міської ради (вул. Магістральна, 17) проведено нараду-семінар з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету «Залізничний».

На нараду були запрошені керівники структурних підрозділів виконкому районної в місті ради та дільничний інспектор відділення поліції № 1 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Були розглянуті актуальні питання щодо порядку призначення та надання житлової субсидії і пільг, впорядкування адресного господарства, соціального захисту дітей, боротьби з карантинними рослинами та недопущення спалення сухого опалого листя і сміття та інше.

Керівники квартальних та вуличних комітетів звернулися з проблемними питаннями, що виникають в процесі роботи з мешканцями району та підприємствами-надавачами послуг.

Після наради працівниками виконкому районної в місті ради спільно з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету «Залізничний» та дільничним інспектором відділення поліції № 1 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області по вулицях Магістральна та Літке проведено рейд щодо боротьби з карантинними та іншими рослинами.