08 вересня 2021 року голова районної в місті ради провів нараду-семінар з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету № 1

Від: 08 вересня 2021

08 вересня о 08.00 у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 87 Криворізької міської ради Дніпропетровської області (вул. Сормівська, 5) голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов провів нараду-семінар з головами квартальних та вуличних комітетів територіального комітету № 1.

Були розглянуті актуальні питання щодо порядку призначення та надання житлової субсидії і пільг, впорядкування адресного господарства, соціального захисту дітей, боротьби з карантинними рослинами та недопущення спалення сухого опалого листя і сміття та інше.

Керівники квартальних та вуличних комітетів звернулися до голови районної в місті ради з проблемними питаннями, що виникають в процесі роботи з мешканцями району та підприємствами-надавачами послуг.

Ратінов І.Г. надав доручення керівникам структурних підрозділів, присутнім на нараді, щодо вирішення порушених питань мешканцями району та окреслив основні напрямки діяльності над виконанням яких працює район.