П’ять років тому було створено дитячий будинок сімейного типу Пацалюк Олени Анатоліївни та Пацалюк Олександра Леонтійовича

Від: 27 вересня 2021

В Довгинцівському районі функціонує шість прийомних сімей та п’ять дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 54 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Сьогодні ми святкуємо знаменну дату. Рівно п'ять років тому було створено дитячий будинок сімейного типу Пацалюк Олени Анатоліївни та Пацалюк Олександра Леонтійовича. Батьки-вихователі маючи на вихованні дев'ятеро дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, вже впродовж п'яти років дарують тепло, турботу та родинний затишок дітям, які втратили свої родини.

Найкраща подяка батькам-вихователям за щасливі очі діточок, сповнені вдячності і сподівань на краще майбутнє у люблячій великій родині.

Шановні батьки, Олена Анатоліївна та Олександр Леонтійович! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я та невичерпної наснаги, миру та злагоди Вашій великій родині, благополуччя й достатку!

З ювілеєм!