12 червня 2018 року відбулось засідання районної робочої групи з моніторингу соціально-трудових відносин в об’єктах малого та середнього бізнесу району

Від: 12 червня 2018

12 червня 2018 року у приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради відбулось засідання районної робочої групи з моніторингу соціально-трудових відносин в об’єктах малого та середнього бізнесу району.

В засіданні взяли участь представники фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області, Криворізького міськрайонного центру зайнятості, Криворізького відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів ГУ Держпраці у Дніпропетровській області, інспекції з питань праці та зайнятості департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради.

Основним питанням стало підведення підсумків за січень – травень 2018 року. За результатами обговорень визначено подальші напрямки роботи на друге півріччя поточного року та спільні кроки спрямовані на формування у суспільстві належного ставлення до оформлення трудових відносин згідно чинного законодавства.