Криворізька північна ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє

Від: 22 червня 2018

Увага! Нові реквізити рахунків для сплати податків із 02 липня 2018 року

Криворізька північна ОДПІ звертає увагу, що у зв’язку із запровадженням Державною казначейською службою України централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів з 02.07.2018 відкриті на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998) рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів за новими реквізитами.

Реквізити нових бюджетних рахунків розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України http://sfs.gov.ua

ДФС інформує про можливість подання звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації в електронному вигляді

У Державній фіскальній службі України на виконання вимог Законів України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» функціонують електронні адреси для подання звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації.

Електронні звернення громадяни можуть надсилати до ДФС на електронну адресу [email protected] у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника.

Запит на отримання публічної інформації, розпорядником якої є ДФС, заявники можуть надсилати на електронну адресу: [email protected].

Довідково:

Відомості про електронні адреси [email protected] та [email protected] розміщені на офіційному веб-порталі ДФС (sfs.gov.ua) у розділах:

«Контакти» за посиланням http://sfs.gov.ua/others/kontakti/;

«Публічна інформація»-«Відправити запит» за посиланням http://sfs.gov.ua/priymalnya-gromadyan/dostup-do-publichnoi-inform/vyidpraviti-zapit/;

«Діяльність»-«Звернення громадян»-«Реєстрація звернень» за посиланням http://sfs.gov.ua/priymalnya-gromadyan/zvernennya-gromadyan/reestratsiya/.

Інформація стосовно діяльності органів ДФС України та роз'яснень податкового та митного законодавства