22 червня 2018 року відбувся урочистий прийом голови районної в місті ради з нагоди Дня молоді

Від: 22 червня 2018

За активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді 22.06.2018 нагороджено Грамотами виконкому районної в місті ради 25 кращих представників молоді району. Привітав учасників урочистого прийому голова районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, який побажав творчої енергії, успіхів в усіх справах і починаннях, любові, щастя, оптимізму, щоб ідеї не вичерпували себе, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої держави.

Також зазначив, що молодість – це пора пошуку і час надій. Саме зараз Вам властиве почуття впевненості у власних силах, здатне допомогти в досягненні успіхів у різних областях – спорті, політиці, бізнесі. Україна стрімко розвивається її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете здатні мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України в цілому. Ми чекаємо від вас нових ідей і нестандартних рішень, які сприяють зростанню рівня життя.

Учасники урочистого прийому отримали подарунки від виконкому районної в місті ради та були запрошені на заходи з нагоди Дня молоді, які відбудуться 24 червня 2018 року з 16.00 до 22.00 у парку «Ювілейний».