25-річниця заснування Організації ветеранів України

Від: 28 березня 2012

Районні урочистості з нагоди 25-річниці заснування Організації ветеранів України відбулися 29.03.2012 у ЦДЮТ «Дружба». На заході були присутні: заступник міського голови Бєліков К.А., депутат обласної ради Любоненко Ю.В., депутати міської та районної в місті ради, Почесні громадяни міста, ветерани Великої Вітчизняної війни, воїни-інтернаціоналісти, ветерани праці. Загалом зібралося понад 400 чоловік. Під час проведення урочистостей 24 ветерана було нагороджено грамотами виконкому міської та районної в місті ради та міської організації ветеранів України. Присутні мали змогу  почастуватися чаєм та випічкою, подивитися фотовиставку та виставку вишиванок, послухати виступ тріо з музичної школи № 11. А зі сцени ветеранів радо вітали кращі творчі колективи району.

29 березня 2012 року на базі КЗШ № 84 відбувся святковий захід «Екскурс в минуле» з нагоди 25-річниці заснування Організації ветеранів України.

На свято були запрошені ветерани праці, ветерани Афганістану та Великої Вітчизняної війни, військової служби та органів внутрішніх справ.

У ході свята виступили ветерани-авіатори, ветерани-вчителі. Вони говорили про те, що без пам'яті про минуле у жодного народу не може бути майбутнього. І чим далі ідуть углиб історії події Великої Вітчизняної війни, тим вагомішими стають вони в пам'яті поколінь. Час і поява нової інформації дозволяють глибше зазирнути у минуле, ліпше оцінити те, що винесли на своїх плечах, перебуваючи на фронті і в тилу, здавалося б, звичайні люди, яких, на превеликий жаль, кожного дня  стає все менше.

Усіх гостей вітали творчими виступами учні та вчителі школи, ветерани-авіатори В.Сухоруков та П.Солоп.

Завершився захід екскурсією до Зразкового музею Криворізького авіаційного гарнізону.