Шановний підприємцю!

Від: 04 вересня 2018

Шановний підприємцю!

Нагадуємо, що відповідно до п. 3.6.3 Правил благоустрою в місті Кривому Розі затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038, необхідно звернути увагу на проведення своєчасного прибирання прилеглих територій, наявності урн біля об’єктів бізнесу, виконувати регулярне косіння газонів, уживати заходів щодо боротьби з карантинними та іншими рослинами, зокрема амброзією.

Відповідно до вказаних Правил благоустрою суб’єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на правах власності чи в користування, закріплених територіях до об’єктів бізнесу зобов’язані: прибирати й утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною або відстань до проїжджої частини вулиці значна - на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки.

За невиконання Правил благоустрою у м. Кривому Розі суб’єкт господарювання несе адміністративну відповідальність, передбачену ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів), з накладенням штрафів від 850 до 1700 грн.).

Дякуємо за співпрацю!

Інформаційні уточнення
за тел. 068 907 09 88 - відділ розвитку
підприємництва виконкому
Довгинцівської районної в місті ради