26 вересня 2018 року відбудеться навчальний семінар «Будуємо експортний бізнес» для підприємців міста

Від: 18 вересня 2018

Семінар «Будуємо експортний бізнес»

26 вересня 2018 року у конференц-залі NewTon CENTER (вул. Криворіжсталі, 67) відбудеться навчальний семінар «Будуємо експортний бізнес» для підприємців міста. Захід організовано за підтримки виконкому Криворізької міської ради спільно з Криворізьким представництвом Дніпропетровської торгово-промислової палати. Початок заходу – о 1400, реєстрація – з 1315.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

До участі запрошуються підприємці міста Кривого Рогу, які бажають розвивати свій бізнес. Експорт від А до Я - інформація, яка буде корисною не лише для експортерів з досвідом, а й замотивує тих, хто хоча б раз замислювався щодо розширення своїх підприємницьких можливостей завдяки зовнішньоекономічному ринку.

Спікер – бізнес-консультант Ігор Снітівкер.

Довідково:Ігор Снітівкер - директор компанії «УкрЕкспортСервіс», голова комітету підтримки експорту Дніпропетровської торгово-промислової палати, голова комітету експорту ради підприємців Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Член комітету підприємців у сфері зовнішньоекономічної діяльності Торгово-промислової палати України, Член ради з просування експорту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, експерт центру підтримки реформ при Кабінеті міністрів України, учасник європейських грантових програм з організації навчань у сфері зовнішньоекономічної діяльності для українських експортерів, лектор Дніпропетровського національного університету (факультет міжнародної економіки).