Святкування 50-річчя від дня заснування Криворізької міської музичної школи № 11

Від: 22 жовтня 2018

Святкування 50-річчя від дня заснування Криворізької міської музичної школи № 11

19 жовтня 2018 року, свою 50 річницю від дня створення відсвяткувала Криворізька міська музична школа № 11 – позашкільний мистецький навчальний заклад Довгинцівського району, що пройшов довгий і насичений шлях свого існування.

На святкування 50-річного ювілею школи завітали численні випускники, учні та їхні родини, працівники освітніх і культурних закладів та установ міста, директори шкіл, представники влади та багато інших гостей.

З нагоди свята викладачів та вихованців школи привітали виконуючий обов’язки голови Довгинцівської районної в місті ради Юрій Леонідович Красножон, начальник управління культури виконкому Криворізької міської ради Наталя Вікторівна Стрига, голова Криворізької міської профспілкової організації працівників культури Олександра Григорівна Вернигоренко. Почесні гості вручали грамоти, вітальні листівки, квіти, подарунки викладацькому складу школи та її очільнику Володимиру Володимировичу Шовгелі.

За півстоліття музична школа №11 дала путівку в життя сотням випускників, серед яких професійні музиканти, неодноразові лауреати міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Цікаво, що більшість викладачів школи є її колишніми вихованцями.

Привітання та сторінки історії чергувалися на святі з виступами найкращих учнів-музикантів. Разом з учнями в концерті взяли участь викладачі школи та запрошені випускники-професіонали, ті, які працюють в сфері мистецтва, але першою сходинкою їхньої кар’єри була Криворізька музична школа № 11. Учасники музичного дійства подарували неймовірні емоції і враження усім присутнім.