30 листопада 2018 року громадян з особливими потребами, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома запросили до круглого столу «З любов’ю в серці»

Від: 03 грудня 2018

3 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю, з метою привернення уваги суспільства до проблем, захисту прав і благополуччя людей з фізичними вадами. Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» Криворізької міської ради розпочала заходи з нагоди цього дня.

Так, 30.11.2018 установа запросила громадян з особливими потребами, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома до круглого столу «З любов’ю в серці». Разом із спілкуванням громадяни отримали задоволення від концертної програми, в якій взяли участь волонтери (особи з інвалідністю), ансамбль «Рідна пісня». За підтримки депутата районної в місті ради організовано благодійний обід.

Хочеться подякувати всім, хто опікується особами з інвалідністю. Адже, надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Побажати усім доброго здоров'я, довголіття, оптимізму та благополуччя.