Довгинцівська районна в місті рада, її виконавчий комітет та всі мешканці Довгинцівського району глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Хлівного Богдана Геннадійовича

Від: 05 грудня 2018

Довгинцівська районна в місті рада, її виконавчий комітет та всі мешканці Довгинцівського району глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким стрільця-помічника гранатометника 2 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади, старшого солдата

ХЛІВНОГО
БОГДАНА ГЕННАДІЙОВИЧА

життя якого обірвалося 04 грудня 2018 року під час виконання військового обов’язку у зоні проведення операції об’єднаних сил у Луганській і Донецькій областях.

Хлівний Богдан Геннадійович народився 26 лютого 1993 року.

Закінчив Криворізьку спеціалізовану школу № 9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

Закінчив Криворізький технічний коледж Національної металургійної академії України.

Заочно навчався у Донецькому юридичному інституті МВС України.

З 2016 році проходив службу в армії.

Хлівний Богдан Геннадійович не залишився байдужим до ситуації, яка склалася на сході нашої країни та 29 вересня 2016 року добровільно виявив бажання захищати свою Батьківщину.

За особисту мужність і героїзм, самовідданість та вірність військовій присязі й народу України, проявлені при виконанні військового обов’язку Хлівний Богдан Геннадійович нагороджений посмертно нагрудним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня.

Смерть вирвала з наших рядів прекрасну людину, патріота нашої країни. Світла пам’ять про Богдана Геннадійовича назавжди залишиться у наших серцях, його яскраве життя буде прикладом для майбутніх поколінь.

Світла і вічна пам’ять герою!