15 лютого 2018 року відбулося свято-нагородження спортсменів, тренерів, викладачів, вчителів фізичної культури, колективів, установ, організацій Довгинцівського району за підсумками спортивного сезону 2017 року

Від: 15 лютого 2018

15 лютого 2018 року на базі Центру дитячо-юнацької творчості «Гармонія» відбулося свято-нагородження спортсменів, тренерів, викладачів, вчителів фізичної культури, колективів, установ, організацій Довгинцівського району за підсумками спортивного сезону 2017 року. На святі були присутні: керівники загальноосвітніх, позашкільних навчальних та спортивних закладів району; кращі вчителі фізичної культури; тренери – викладачі; кращі спортсмени - переможці районного спортивного огляду-конкурсу в номінаціях: «Кращий позашкільний навчальний заклад з навчально-тренувальної та спортивної роботи 2017 року»; «Краща організація спортивно-масової роботи в загальноосвітньому закладі 2017 року»; «Вагомий внесок у розвиток масової фізичної культури і спорту 2017 року»; «Кращий вчитель фізичної культури Довгинцівського району 2017 року»; «Кращий тренер Довгинцівського району 2017 року»; «Кращий спортсмен Довгинцівського району 2017 року».

Переможці та призери районного спортивного огляду-конкурсу нагороджені дипломами голови районної в місті ради, грамотами, кубками , медалями комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради.

За минулий рік в Довгинцівському районі підготовлено:

- 2 майстра спорту України;
- 15 кандидатів в майстри спорту;
- 44 спортсмена І-го розряду;
- 588 спортсменів масових розрядів.

Спортсмени Довгинцівського району в 2017 році прийняли участь міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях. У всеукраїнських змаганнях прийняло участь 120 спортсменів, переможцями та призерами всеукраїнських змагань стали 32 спортсмени. 824 вихованців спортивних закладів району приймали участь в обласних змаганнях, переможцями і призерами яких стали 585 спортсменів.

За підсумками міського огляду - конкурсу з рейтингу олімпійських та неолімпійських видів спорту серед 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста за 2017 рік дитячо-юнацька спортивна школа № 9, вперше за 30 років існування, виборола 3 місце.

За підсумками міського огляду-конкурсу на кращу підготовку спортивної бази та організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в літній період 2017 року фізкультурно-спортивна організація Довгинцівського району виборола ІІ місце.