Про відстеження результативності регуляторного акту

Від: 05 березня 2019

Про відстеження результативності регуляторного акту

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» департаментом адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради в місячний термін з 07.03.2019 здійснюються заходи з періодичного відстеження результативності регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділів», зі змінами.

Вказане рішення оприлюднено в міській газеті «Червоний гірник» від 05.02.2015 та розміщено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет www.kr.gov.ua у підрозділі  «Регуляторна політика» розділу «Законодавство України».

Регуляторний акт прийнято з метою покращення організації роботи Центру  адміністративних послуг «Віза», удосконалення порядків дій адміністраторів Центру та їх взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг.

Показниками результативності дії регуляторного акта є:

- побудова ефективної системи надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування; уникнення корупційних загроз; забезпечення захисту прав споживачів-замовників послуг;  скорочення витрат часу замовників послуг;

- кількість  звернень одержувачів адміністративних послуг – суб’єктів господарювання, громадян; наданих адміністративних послуг.

До зазначеного регуляторного акту рішенням міської ради від 20.12.2017 № 2309 було внесено зміни та викладено Регламент у новій редакції. Це рішення відповідно до листа Державної регуляторної служби України від 07.11.2017 № 9819/0/20-17 не містить норм регуляторного характеру.

Зауваження та пропозиції в ході заходів з відстеження дії регуляторного акту приймаються  в письмовій формі з 07.03.2019 в місячний термін:

- департаментом адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.151, тел.74-02-10, електронна адреса: [email protected]);

- управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected]).

З текстом  регуляторного акта та змінами до нього можна ознайомитися на офіційній сторінці Криворізької міської ради та її виконавчого комітету  в мережі Інтернет у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» http://kr.gov.ua.