Святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня у Довгинцівському районі

Від: 07 березня 2019

Святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня у Довгинцівському районі

Кожного року 8 березня увесь світ відзначає Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди.

06 березня 2019 року у ЦДЮТ «Дружба» відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня. З найщирішими побажаннями до жінок звернулися голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов та народний депутат України Андрій Володимирович Гальченко.

Під час свята найкращі представниці установ та підприємств району за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня були нагороджені відзнаками виконкому міської та районної ради. Не залишилися поза увагою матері загиблих учасників АТО, які отримали подарунки та квіти. В подарунок для жінок пройшов святковий концерт, у якому взяли участь найкращі колективи району та окремі виконавці.

Зі святом Вас, шановні жінки! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.