Відбірковий огляд-конкурс XVІІ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» у Довгинцівському районі

Від: 15 березня 2019

Відбірковий огляд-конкурс XVІІ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» у Довгинцівському районі

З метою виявлення і підтримки кращих дитячих і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців, збереження, розвитку та популяризації народної творчості, аматорського мистецтва, формування у підростаючого покоління активної громадської позиції та національно - патріотичної свідомості в Довгинцівському районі 13.03.2019 на базі ЦДЮТ «Дружба» пройшов відбірковий огляд-конкурс XVІІ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани». В конкурсі взяли участь кращі творчі колективи району, відібрані серед 504 учасників з 44 колективів.

Понад 100 найкращих робіт образотворчого та декоративного-ужиткового мистецтв були представлені на виставці робіт району.

На сцені показали свою майстерність та творчість учні КПМНЗ «Криворізька міська музична школа № 11», педагогічної гімназії, КЗШ № 90 та кращі колективи і виконавці ЦДЮТ «Гармонія» та ЦДЮТ «Дружба».

Креативно, весело, неординарно, на одному подиху пройшов у Довгинцівському районі відбірковий огляд-конкурс XVІІ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани».