До уваги учасників АТО!

Від: 02 квітня 2019

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 N 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» на підставі інформації ДП «Санаторій «Верховина» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» прийняте рішення щодо його включення до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації на 2019 рік.

ДП «Санаторій «Верховина» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» знаходиться за адресою: Закарпатська область, Міжгірський район, с. Сойми, буд. 1.

Для медико-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання послуг за наступними програмами:

- лікування соматоформних розладів;

- лікування розладів пов’язаних із споживанням їжі;

- лікування порушень адаптації;

- лікування неврастенії;

- лікування неорганічних розладів сну.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють лікар з функціональної діагностики та лікар-психотерапевт.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.