Співробітниками Довгинцівського відділення поліції спільно з працівниками виконкому Довгинцівської районної в місті ради був виявлений незаконний пункт прийому металобрухту

Від: 22 лютого 2018

Питання виявлення та ліквідації незаконно діючих пунктів прийому металобрухту та попередження крадіжок кабельно-провідникової продукції на сьогоднішній день залишається актуальним.

07 лютого 2018 року під час відпрацювання Довгинцівського району із зазначеного питання, співробітниками Довгинцівського відділення поліції Криворізького відділу поліції ГУ НП України в Дніпропетровській області спільно з працівниками виконкому Довгинцівської районної в місті ради на вул. Симонова, за автостоянкою біля ГСК «Східний», в металевому гаражі був виявлений незаконний пункт прийому металобрухту.

У цьому гаражі громадянин Ф., не маючи відповідного дозволу та порушуючи Закон України «Про металобрухт», здійснював прийом від населення брухту металів за грошову винагороду.

Зібрані матеріали були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 213 КК України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) та проведено слідчі дії.

За результатами роботи громадянину Ф. пред’явлено підозру у скоєнні даного злочину, кримінальну справу направлено до суду.