Святкування 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Довгинцівському районі

Від: 10 травня 2019

Святкування 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Довгинцівському районі

9 травня 2019 року у Довгинцівському районі відбулися урочистості з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Святкування розпочалось урочистою ходою о 8.30 від КФСК «Локомотив» (вул. Магістральна, 19) до братської могили підпільників та радянських воїнів (Парк залізничників) та продовжилось театралізованим мітингом-реквіємом «День пам’яті та надії».

В урочистостях, присвячених 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, взяли участь ветерани Другої світової війни, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, члени виконкому райради, депутати усіх рівнів, працівники організацій, установ та закладів району, учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, гості та жителі району. З найтеплішими привітаннями та побажаннями до присутніх звернулися народний депутат України Андрій Володимирович Гальченко, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, депутат Криворізької міської ради Гресько Валерій Володимирович. До участі у театралізованій виставі були задіяні кращі гуртківці ЦДЮТ «Гармонія», учні КЗШ № 94, 90, Вальдорфської школи, окремі виконавці, гуртківці КЮА, курсанти Донецького юридичного інституту, вихованці ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та інші.

В Парку залізничників лунали пісні воєнних років, виступи духового оркестру КПМНЗ «Криворізька міська музична школа №11». Ветеранів війни пригощали солдатською кашею.