В місті Кривому Розі забезпечено роботу 2-х «Мобільних офісів» муніципальних послуг

Від: 17 травня 2019

Шановні мешканці Довгинцівського району!

З метою максимального наближення послуг до їх замовників, виконкомом міської ради реалізовано пілотний в Україні проект міського голови Ю.Г.Вілкула «ВІЗА МОБІЛЬНА». В місті Кривому Розі забезпечено роботу 2-х «Мобільних офісів» муніципальних послуг, якими здійснюються виїзні прийоми громадян за місцем їх проживання.

На прохання керівників органів самоорганізації населення у квітні 2019 року запроваджено новий формат роботи, а саме, залучення до складу виїзних бригад представників підприємств житлово-комунальної сфери: КП «Кривбасводоканал», КПТМ «Криворіжтепломережа», ТОВ «Екоспецтранс».

У складі виїзних бригад «Мобільного офісу» щоденно працюють адміністратори департаменту адміністративних послуг виконкому міської ради (майже 290 видів адміністративних, інших публічних послуг, окрім паспортних питань та питань, пов’язаних з реєстром Держгеокадастру), державні реєстратори управління з питань реєстрації виконкому міської ради (послуги з реєстрації майна, землі, бізнесу), фахівці відділів реєстрації місця проживання громадян та управління праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті рад.

У «Мобільному офісі» робочі місця обладнані необхідною технікою, є мережа Інтернет, встановлено необхідне програмне забезпечення з доступом до Державних реєстрів.

Інформація про графік прийому мешканців Довгинцівського району у «Мобільному офісі» розміщується на сайті виконкому Довгинцівської районної в місті ради в розділі «Оголошення».