24 лютого 2018 року відбувся відкритий турнір району з боротьби греко-римської серед молодших юнаків, присвячений 74-й річниці визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників

Від: 26 лютого 2018

24.02.2018 на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 відбувся відкритий турнір району з боротьби греко-римської серед молодших юнаків, присвячений 74-й річниці визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників. У змаганнях прийняли участь 97 учасників з Дніпра, Новомосковська, Вольногорська та Кам’янського. Кривий Ріг представляли вихованці ДЮСШ № 9, ДЮСШ № 5 та клубу боротьби «Фанат». Змагання проводились серед молодших юнаків у 16 вагових категоріях.

За результатами змагань перше загальнокомандне місце вибороли вихованці клубу боротьби «Фанат», друге місце у спортсменів ДЮСШ № 9, третьою була команда з Кам’янського. Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради. Призи за волю до перемоги та кращу техніку отримали вихованці клуб боротьби «Фанат»: Макаренко Андрій (вагова категорія до 26 кг.) та Владислав Бондаренко (вагова категорія до 32 кг.).