У зв’язку з настанням періоду цвітіння карантинних рослин, нагадуємо

Від: 05 серпня 2019

Шановні підприємці!

У зв’язку з настанням періоду цвітіння карантинних рослин, нагадуємо що відповідно до п. 3.6.3.9 Правил благоустрою у місті Кривому Розі, які затверджені рішенням міської ради від 21.10.2015 №4038, суб’єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи користування зобов’язані виконувати регулярне косіння газонів, уживати заходів щодо боротьби з карантинними та іншими рослинами, зокрема амброзією.

При цьому, прибирати та утримувати територію необхідно від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна – на відстані 15 метрів від межі відведеної земельної ділянки.

Зазначимо, що за порушення Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів передбачає накладення штрафів від 850 до 1700 грн.).

Дякуємо за співпрацю!

Інформаційні уточнення
за тел. 068 907 09 88 - відділ розвитку
підприємництва виконкому
Довгинцівської районної в місті ради