23 серпня 2019 року біля виконкому районної в місті ради урочисто піднято Державний Прапор України

Від: 23 серпня 2019

На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України, з метою виховання поваги громадян до державних символів України та переддень відзначення нашої незалежності, ми відзначаємо особливий день - день нашого прекрасного синьо-жовтого прапора, символу нашої державності та незалежності, символу незламності духу, символу боротьби за право жити в незалежній державі, за право на демократію, на вільний вибір.

23 серпня 2004 року Указом Президента України було започатковано щорічне святкування Дня Державного Прапора України.

Кольори українського прапору символізують чисте, мирне небо над головою, теплі, дружні відносини між людьми, злагоду та достаток.

23 серпня 2019 року о 09.00 біля виконкому районної в місті ради урочисто піднято Державний Прапор України, за участю особового складу Металургійно-Довгинцівського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, депутатів всіх рівнів, представників підприємств, установ, організацій району.

В.о. голови районної в місті ради - заступник голови районної в місті ради Юрій Красножон урочисто вручив паспорти кращим представникам молоді, яким виповнилося 14 років.