1 жовтня 2019 року в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» відбувся концерт

Від: 01 жовтня 2019

Золотій осені людського життя присвячений тематичний концерт, який відбувся 1 жовтня 2019 року в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» Криворізької міської ради.

Щорічно тут вітають з Днем ветерана та людей поважного віку мешканців нашого району. Ось і сьогодні з теплими словами до всіх присутніх у залі звернувся голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов.

Учні молодших класів педагогічної гімназії привітали слухачів першого курсу факультету інформаційних технологій «Університету третього віку» з початком нового навчального року та порадили – гарно навчатися. По завершенню пролунав «Перший дзвоник».

Гарячими оплесками глядачі зустрічали учасників концертної програми, які подарували присутнім гарний настрій. Це вокалісти ЦЮТ «Гармонія» під керівництвом Л.Гачкової. Солісти: М.Терновський, Л.Звягінцева, Л.Домченко. А завершив захід додавши наснаги вокальний ансамбль територіального центру «Рідна пісня».

В цей день до відпочиваючих у відділенні денного перебування з найкращими побажаннями і подарунками завітали волонтери, давні друзі терцентру – учні навчально-виховного комплексу гімназії-ліцею академічного спрямування №129 «ГЛАС».