СТОП незаконній торгівлі!

Від: 04 жовтня 2019

СТОП незаконній торгівлі!

В рамках виконання Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів в місті Кривому Розі продовжуються рейдові заходи по вулицях Серафимовича, Залізничників.

Так 04.10.2019 проведені комплексні заходи спільно з особовим складом Довгинцівського відділення поліції, громадського формування з охорони громадського порядку «КОБРА», інспекторами управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області.

В ході проведених заходів було припинено стихійну торгівлю непродовольчими товарами на площі біля пам’ятного знаку «Паротяг», інспекторами управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області виявлено факт реалізації риби свіжої без відповідних документів, на порушника складено протокол за ч.1 ст.88-1 та 164 КУпАП, рибу вилучено. Співробітниками районного відділення поліції на порушників, які реалізовували ковбасні вироби домашнього виробництва складено 1 адміністративних протокол за ст.160 КУпАП, також вилучено овочевої продукції загальною вагою 50 кг., молочної продукції 20л.

Всім торгуючим надавались роз’яснення щодо їх переміщення на ринки.

Заходи направлені на упередження стихійної торгівлі будуть продовжені.