До уваги учасників АТО!

Від: 03 лютого 2020

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації та форми акта наданих послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів, затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 597, Порядку проведення психологічної реабілітації учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2017 № 1057, на підставі інформації товариства з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Токарі», ДП «Санаторій «Верховина» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» прийняте рішення щодо включення на 2020 рік ТОВ «Санаторій «Токарі» та ДП «Санаторій «Верховина» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

Санаторій «Токарі» знаходиться за адресою: Сумська обл., м. Лебедин, с. Токарі вул. Санаторна, 96.

Для психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання наступних послуг:

- психологічної просвіти та інформування;
- психологічної діагностики;
- психологічного консультування;
- психологічної підтримки і супроводження;
- психотерапія;
- групової роботи.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють практичні психологи та фізичний реабілітолог.

ДП «Санаторій «Верховина» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» знаходиться за адресою: Закарпатська область, Міжгірський район, с. Сойми, буд. 1.

Для медико-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання послуг за наступними програмами:

- лікування соматоформних розладів;
- лікування розладів пов’язаних із споживанням їжі;
- лікування порушень адаптації;
- лікування неврастенії;
- лікування неорганічних розладів сну.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють лікар з функціональної діагностики та лікар-психотерапевт.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.