Захисні маски та рукавички отримали уповноважені органи з питань пробації

Від: 04 травня 2020

Захисні маски та рукавички отримали уповноважені органи з питань пробації

Вони працюють у штатному режимі. Забезпечують безпеку суспільства шляхом запобігання вчиненню правопорушень, організацією виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Мова йде про уповноважені органи з питань пробації.

Безпека громади в умовах поширення пандемії COVID-19 залежить від відповідальності кожного, дотримання усіма громадянами вимог карантинних обмежень та турботливого ставлення про ближніх.

Подбав про безпеку персоналу сектору ювенальної пробації та уповноважених органів з питань пробації міста голова Довгинцівської районної у місті ради Ігор Ратінов, який забезпечив працівників пробації захисними масками та латексними рукавиками.

Органи пробації продовжують виконувати рішення судів, забезпечують нагляд та соціально-виховну роботу із суб’єктами пробації задля профілактики повторної злочинності. Разом із цим, вони активізували співпрацю з усіма партнерськими організаціями задля забезпечення персоналу та суб’єктів пробації засобами захисту й належної обробки службових приміщень.

«На обліках в уповноважених органах з питань пробації перебувають засуджені особи, не всі з яких в змозі придбати найнеобхідніші зараз засоби індивідуального захисту – маски та рукавички. Така підтримка є надзвичайно важливою для забезпечення повноцінного функціонування органів пробації, збереження життя і здоров’я працівників та суб’єктів пробації», - зауважила начальник сектору ювенальної пробації міста Вікторія Балабан.