Урочистий прийом голови Довгинцівської районної в місті ради з нагоди Дня працівника освіти

Від: 02 жовтня 2020

Урочистий прийом голови Довгинцівської районної в місті ради з нагоди Дня працівника освіти

Сто відсотків поваги до праці мудрих, добрих, позитивних, шановних та шанованих любих педагогів! У першу неділю жовтня всі, хто розмовляє щирою мовою любові до дітей, відзначають своє професійне свято!

Освітня галузь Довгинцівського району – це потужний інтелектуальний ресурс, який включає 20 закладів дошкільної освіти, 16 – загальної середньої і 5 – позашкільної освіти, де навчаються і виховуються 17979 дітей і підлітків.

Невтомною працею 2350 працівників освітньої галузі району щодня створюється надійна основа для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок, вони вчать дітей пізнавати й опановувати нове і завжди пам’ятати про глибоке українське коріння.

За доброю традицією голова Довгинцівської районної у місті ради Ігор Ратінов зібрав освітян району та привітав тих, хто творчо, натхненно працював і активно примножував педагогічні здобутки на славу освіти Кривого Рогу. Як випускник Криворізької загальноосвітньої школи №109, зі словами особливої вдячності звернувся до своїх педагогів – першої вчительки Раїси Федорівни Крістіної та класного керівника Світлани Станіславівни Шабрат, які також були присутні в залі.

Самовіддану працю педагогів закладів освіти району було відзначено численними нагородами. За високий рівень професіоналізму, значні досягнення у реалізації державної політики у галузі національної освіти, багаторічну сумлінну працю, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді грамотами виконкому Довгинцівської районної в місті ради були нагороджені 15 педагогічних працівників закладів освіти. Крім того, грамотами за високі досягнення учнів у предметних олімпіадах, окремі спортивні досягнення вихованців нагороджено колективи закладів освіти району.

Педагогам щирі емоції та привітання дарували викладач музичної школи № 11 Тимур Сюткін, вихованці КПНЗ ЦДЮТ «Гармонія» - бальний колектив «Тріумф Данс» (керівник Костянтин Лавреньов), вокалістка Меланія Дущак та художній керівник колективу народних інструментів «Козачата» КЗШ №90 Наталія Глушко.