Довгинцівська районна в місті рада, її виконавчий комітет та всі мешканці Довгинцівського району глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Гранкіна Сергія Миколайовича

Від: 28 березня 2018

Довгинцівська районна в місті рада, її виконавчий комітет та всі мешканці Довгинцівського району глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким старшини мінометної батареї 2 механізованого батальйону військової частини А0693, сержанта

ГРАНКІНА
СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА

життя якого обірвалося під час виконання військового обов'язку у зоні антитерористичної операції.

Гранкін Сергій Миколайович народився 16 лютого 1972 року. Закінчив Криворізьку загальноосвітню школу № 72. Працював бригадиром у ТОВ «Терни сервіс монтаж».

Сергій Миколайович був мобілізований на службу 1 квітня 2014 року.

Він не залишився байдужим до ситуації, яка склалася на сході нашої країни та 28 березня 2016 року добровільно виявив бажання захищати свою Батьківщину.

За особисту мужність і героїзм, самовідданість та вірність військовій присязі й народу України, проявлені при виконанні військового обов’язку Гранкін Сергій Миколайович нагороджений посмертно нагрудним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня.

Гранкін Сергій Миколайович залишиться назавжди живим у наших серцях і пам’яті, як взірець любові до Батьківщини та патріот нашого народу.

Світла і вічна пам’ять герою!