Змагання на першість міста з футболу

Від: 11 квітня 2012

20-22 березня 2012 року відбулися змагання на першість міста з футболу за програмою шкільних ігор «Олімпійська надія» на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед учнів 1998 року народження. Переможцями змагань стала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 130, яка є найбільшою в районі за кількістю учнів. В ній навчаються 1116 учнів.

         Адміністрація школи , яку очолює директор Яковлєва Т.А., приділяє велику увагу розвитку фізичної культури і спорту. За підсумками огляду-конкурсу 2011 року в номінації «Краща організація спортивно-масової роботи в загальноосвітньому закладі» КЗШ № 130 зайняла I місце. Вихованці цієї школи є неодноразовими переможцями міських та районних змагань з легкоатлетичного 4-х борства, легкоатлетичного кросу на призи газети «Червоний гірник», баскетболу та волейболу серед дівчат, футболу «Золота бутса» та «Шкіряний м’яч». У 2006 році на території школи був збудований сучасний футбольний майданчик із синтетичним покриттям, який став центром фізкультурно-оздоровчої роботи на мікрорайоні «Східний».

         Значні досягнення у розвитку фізичної культури і спорту стали можливими завдяки наполегливій і кропіткій роботі вчителів фізичного виховання Кожурини С.В., Зізюк І.К., Новінькова О.М.

         6 квітня 2012 року команду футболістів, переможців міських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», поздоровив Голова правління Криворізького регіонального відділення Українського союзу промисловців  та підприємців, депутат міської ради від Партії регіонів Арсеєв Юрій Миколайович. Він подарував команді повний комплект футбольної форми та футбольні м’ячі. Регіональне відділення виділило кошти на проїзд учасників на загальні обласні змагання. Юрій Миколайович побажав учасникам міцного здоров’я та подальших успішних виступів. І результат не примусив себе довго чекати.

         9 квітня 2012 року в с. Чкалова Нікопольського району відбулися загальні змагання на першість області з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», серед учнів 1998 року народження. В змаганнях приймали участь 7 команд із Кривого Рогу, Нікополя, Орджонікідзе, Марганця, Апостолове, Широківського та Нікопольського районів.

         Юні футболісти загальноосвітньої школи № 130 вибороли II місце і тим самим завоювали  право захищати честь нашого міста у фінальних змаганнях на першість області, які відбудуться 24 квітня 2012 року в м. Дніпропетровськ.