«Юність-2012» серед дітей та підлітків

Від: 08 серпня 2012

9 липня 2012 року на базі палацу спорту «Локомотив» відбулися змагання на першість Довгинцівського району з настільного тенісу за програмою спартакіади «Юність-2012» серед дітей та підлітків за місцем проживання, присвяченої Року спорту та здорового способу життя і ХХХ Літнім Олімпійським іграм в м. Лондоні.

В змаганнях прийняло участь 9 команд мікрорайонів загальноосвітніх шкіл. Склад команди 2 чоловіка (1 хлопець, 1  дівчина). Змагання проходили за коловою системою із трьох сетів. Змагання особисто-командні.

У командному заліку І-е місце вибороли спортсмени Криворізької педагогічної гімназії; II-е місце посіла команда Криворізької загальноосвітньої школи № 90; ІІІ-є місце за тенісистами Криворізької загальноосвітньої школи № 108.

В особистому заліку серед дівчат переможцем стала Бородіна Тетяна, вихованка Педагогічної гімназії; срібло у Михайлової Марії – Вальдорфська школа; бронзу виборола Калько Олександра – загальноосвітня школа № 109. Серед юнаків найсильнішим був Сахно Олег – загальноосвітня школа № 108; ІІ-е місце у Бровченка Дмитра – загальноосвітня школа № 90; ІІІ-є місце посів Кардаш Дмитро – загальноосвітня школа № 88.

Переможці і призери в особистому заліку нагороджені грамотами і медалями комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому Довгинцівської районної в місті ради. Команда переможців нагороджена кубком і грамотою, команди призери – грамотами.