У рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» проведено майстер-класи, рухливі ігри та естафети

Від: 11 жовтня 2023


Повітряні змії, це чудова розвиваюча іграшка. Виготовлення та запуск повітряного змія – це з одного боку дитяча забава, яка привертає до себе увагу громадян різного віку, а з іншого – захоплення, яке розвиває спостережливість, кмітливість та творчий потенціал. Повітряний змій у польоті покаже, в яку сторону та на якій відстані від землі дме вітер, дасть відчути силу вітру, а також допоможе задуматися, чому все ж таки він літає. Ця незвичайна гра дарує величезне задоволення і внутрішню свободу під час спостереження за польотом змія.

З метою залучення громадян до рухової активності 10 жовтня 2023 року у сквері Військових частин Державної спеціальної служби транспорту у рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» проведено майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв та моделі ракети, рухливі ігри та естафети.

У заходах взяло участь понад 39 чоловік різних категорій громадян, у тому числі внутрішньо переміщені особи та особи з інвалідністю.